ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΥΚΙΩΝ & ΜΟΥΧΛΙΑΣ HG

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΥΚΙΩΝ & ΜΟΥΧΛΙΑΣ HG

9.70

Το HG Algae & Mold Remover είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν αφαίρεσης φυκιών. Υπερωρίες, φύκια και μούχλα μπορούν να συσσωρευτούν σε αίθρια, τοίχους, στέγες και όλους τους τύπους σκυροδέματος σε εξωτερικούς χώρους.

Κωδικός προϊόντος: 8711577002916 Κατηγορία

Περιγραφή

Το προϊόν αφαίρεσης φυκιών και μούχλας HG είναι ένα αποτελεσματικό αφαίρεσης φυκιών. Υπερωρίες, φύκια και μούχλα μπορούν να συσσωρευτούν σε αίθρια, τοίχους, στέγες και όλους τους τύπους σκυροδέματος σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το αποτελεσματικό καθαριστικό φυκιών κάνει το αίθριο σας καθαρότερο και τη ζωή σας πιο εύκολη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα φύκια HG και την αφαίρεση μούχλας.

  • Αποτέλεσμα εντός 36 ωρών
  • Επαρκές για επιφάνειες έως 200 m2
  • Όταν αραιώνεται, δεν υπάρχει επιβλαβής επίδραση στο γρασίδι και στα φυτά

Καθαριστικό και προληπτικό από φύκια

  • Το προϊόν αφαίρεσης μούχλας και φυκιών HG είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να αφαιρέσετε μούχλα και φύκια από το αίθριο σας ή άλλο σκυρόδεμα σε μόλις 36 ώρες. Όταν εφαρμόζετε αυτό το καθαριστικό φυκιών, διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια του σκυροδέματος.
  • Το προϊόν αφαίρεσης μούχλας και μούχλας HG δεν λειτουργεί μόνο ως αφαίρεση μούχλας και φυκιών. Εκτός από την αφαίρεση φυκιών και μούχλας, προστατεύει επίσης τη βεράντα σας από τη συσσώρευση φυκιών ξανά για μήνες. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των φυκιών HG και αφαίρεσης μούχλας είναι ότι δεν είναι επιβλαβές για το γρασίδι ή τα φυτά σας, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το αίθριο και τον κήπο σας υπέροχα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αφαίρεσης φυκιών βεράντας

Το προϊόν αφαίρεσης μούχλας και φυκιών HG είναι απλό στη χρήση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε φύκια και μούχλα από το αίθριο, τους τοίχους, τη στέγη και άλλες πέτρες και σκυρόδεμα εξωτερικού χώρου.

Αφαίρεση φυκιών και συσσώρευσης μούχλας:

  1. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, αφαιρέστε όσο περισσότερα βρύα μπορείτε από το αίθριο ή το σκυρόδεμα προτού προσθέσετε το καθαριστικό για τα φύκια
  2. Στη συνέχεια, αραιώστε τα φύκια HG και το προϊόν αφαίρεσης μούχλας σε ποτιστήρι ή ψεκαστήρα φυτών με νερό, σε αναλογία 1:20
  3. Εφαρμόστε HG φύκια και αφαίρεση μούχλας σε ξηρό καιρό, όταν δεν προβλέπεται βροχή για τις επόμενες δύο ημέρες Χρησιμοποιήστε βιοκτόνα με ασφάλεια.

Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες του προϊόντος πριν από τη χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

Hg

Τύπος

Algae & Mold Remover

Μέγεθος

1L

Go to Top