ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 500ML HG

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 500ML HG

8.60

Αφαλάτωση για συσκευές HG  για συσκευές HG μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τα άλατα και τα άλατα από τον εξοπλισμό σας, διατηρώντας την εμφάνιση και τη λειτουργία τους τέλεια.

Κωδικός προϊόντος: 8711577056070 Κατηγορία

Περιγραφή

Τα άλατα και τα άλατα μπορούν να συσσωρευτούν σε συσκευές που χρησιμοποιούν ζεστό νερό, όπως βραστήρες, καφετιέρες και πλυντήρια ρούχων. Αν και τα άλατα δεν είναι επικίνδυνα για κατανάλωση, μπορεί να είναι αντιαισθητικά και ακόμη και να επηρεάσουν την απόδοση των συσκευών σας.

Χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αλάτων

Όταν υπάρχει συσσώρευση αλάτων σε συσκευές που χρησιμοποιούν ζεστό νερό, χρειάζονται περισσότερη ενέργεια για να θερμανθούν αποτελεσματικά. Αυτό τα καθιστά λιγότερο αποδοτικά και μπορεί να προκαλέσει τη φθορά του μηχανήματος νωρίτερα.

Ο τρόπος αφαλάτωσης του εξοπλισμού σας και πόσο συχνά τον αφαιρείτε, θα εξαρτηθεί από τον τύπο της συσκευής και τη συχνότητα που τη χρησιμοποιείτε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφαίρεση αλάτων πλυντηρίου ρούχων, αφαλάτωση πλυντηρίου πιάτων ή για αφαλάτωση της καφετιέρας σας.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή που χρησιμοποιεί σκληρό νερό, αυτό θα προκαλέσει επίσης τη δημιουργία αλάτων πιο γρήγορα.

Πώς χρησιμοποιείτε το αφαλάτωση HG για συσκευές;

Η μέθοδος αφαλάτωσης εξαρτάται από τον τύπο του μηχανήματος.

  1. Χρησιμοποιήστε ως καθαριστικό για καφετιέρα: Αραιώστε 50 ml αφαλάτωσης HG για συσκευές με μισό λίτρο νερό και ρίξτε το προσεκτικά στο δοχείο της καφετιέρας.
  2. Χρησιμοποιήστε τη μηχανή όπως θα κάνατε όταν φτιάχνετε καφέ. Ρίξτε το διάλυμα αφαλάτωσης στην αποχέτευση.
  3. Εάν το μηχάνημα δεν διηθείται σωστά, επαναλάβετε τη θεραπεία με ένα νέο μείγμα αφαλάτωσης καφέ.
  4. Τέλος, καθαρίστε το μηχάνημα τρεις φορές με καθαρό νερό για να διασφαλίσετε ότι δεν θα παραμείνουν άλατα ή ανεπιθύμητες γεύσεις.

Χρησιμοποιήστε ως αφαλάτωση βραστήρα:

  1. Αραιώστε 50 ml αφαλάτωσης HG για συσκευές με μισό λίτρο νερό και ρίξτε το προσεκτικά στον ηλεκτρικό βραστήρα.
  2. Μην ανάβετε τον βραστήρα, αλλά αφήστε το υγρό να δράσει κρύο για περίπου 40 λεπτά.
  3. Ρίξτε το διάλυμα στην αποχέτευση. Εάν η ζυγαριά δεν έχει εξαφανιστεί τελείως, επαναλάβετε τη θεραπεία με το αφαλάτωση του βραστήρα. Τέλος, ξεπλύνετε καλά τον βραστήρα μετά τη θεραπεία. Ο βραστήρας είναι έτοιμος για χρήση. Χρησιμοποιήστε ως καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων: Προσθέστε αφαλάτωση HG για συσκευές στο δίσκο απορρυπαντικού. Χρησιμοποιήστε 100 ml σε περιοχές με μαλακό νερό και 200 ​​ml σε περιοχές με σκληρό νερό. Εκτελέστε το συντομότερο πρόγραμμα με θερμοκρασία 60ºC. Απενεργοποιήστε το μηχάνημα στα μισά του προγράμματος και περιμένετε 20 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι το αφαλάτωση του πλυντηρίου λειτουργεί σωστά. Μετά από 20 λεπτά αφήστε το μηχάνημα για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Το πλυντήριο είναι έτοιμο για χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

HG

Τύπος

Descalers For Appliances

Μέγεθος

500ml

Go to Top