ΕΞΟΛΕΘΡΕΥΤΗΣ ΜΥΡΩΔΙΩΝ 500ML HG

ΕΞΟΛΕΘΡΕΥΤΗΣ ΜΥΡΩΔΙΩΝ 500ML HG

6.50

Το HG Eliminator Smells 500ml για όλες τις επιφάνειες αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές αποτελεσματικά και οργανικά.

Κωδικός προϊόντος: 8711577012793 Κατηγορία

Περιγραφή

Αυτές οι μυρωδιές μπορεί να προκληθούν από ούρα, περιττώματα, εμετούς, κατοικίδια ζώα, νικοτίνη, φρούτα, λαχανικά και πολλές άλλες πηγές οσμών. Ο εξολοθρευτής οσμών του HG αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Δεν καλύπτει αλλά αφαιρεί μια για πάντα την πηγή της οσμής
Λειτουργεί μέσα σε 30 λεπτά
Εξουδετερώνει τις οσμές με φυσικά ένζυμα
Το εργαλείο εξάλειψης οσμών δεν καλύπτει την οσμή, αλλά αφαιρεί την πηγή της οσμής με φυσικά ένζυμα και μικρόβια. Αυτός ο εξουδετερωτής οσμής κατοικίδιων ζώων είναι μοναδικός, επειδή ο εξουδετερωτής οσμών δεν καλύπτει την οσμή, αλλά εξαλείφει την πηγή και αυτό κάνει το αποσμητικό σπρέι για όλες τις επιφάνειες για σκύλους. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξουδετερωτικό οσμών κατοικίδιων ζώων σε σχεδόν απορροφητικές επιφάνειες. Με εξουδετερωτή οσμών HG για όλες τις επιφάνειες, οι μυρωδιές μέσα και γύρω από το σπίτι εξαφανίζονται για πάντα! Δώστε τέλος στις δυσάρεστες μυρωδιές με αυτό το αποτελεσματικό σπρέι εξάλειψης των οσμών.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο εξάλειψης οσμών HG για όλες τις επιφάνειες;
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε τις οσμές με τον εξουδετερωτή οσμών HG για όλες τις επιφάνειες.

Ψεκάστε την επιφάνεια άφθονα με εξουδετερωτή οσμών HG για όλες τις επιφάνειες. Το εργαλείο εξάλειψης οσμής πρέπει να εφαρμοστεί στην πηγή της οσμής για να αφαιρεθεί εντελώς η κακοσμία.
Η δυσάρεστη οσμή εξαφανίζεται μεταξύ 20 λεπτών και λίγων ωρών, ανάλογα με την επιφάνεια.
Όταν η επεξεργασμένη επιφάνεια έχει στεγνώσει, η δυσάρεστη οσμή θα έχει εξαφανιστεί.
Το μηχάνημα εξάλειψης οσμών HG για όλες τις επιφάνειες είναι επίσης το τέλειο προϊόν για την αντιμετώπιση μυρωδιών από σκύλους ή άλλες μυρωδιές κατοικίδιων ζώων. Αφαιρέστε τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα; Χρησιμοποιήστε τον ειδικό μας εξολοθρευτή οσμών HG για ρούχα και υφάσματα.

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

HG

Τύπος

Eliminator

Μέγεθος

500ml

Go to Top