ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΙΩΝ 1L HG

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΙΩΝ 1L HG

10.90

Το Hg Carpet Cleaner είναι ένα καθαριστικό ταπετσαριών που αφαιρεί τη βρωμιά γρήγορα και σχολαστικά από τα χαλιά και τις ταπετσαρίες. Αυτό το υγρό καθαρισμού χαλιών μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης βρωμιάς, γεμίζοντας ανομοιόμορφες επιφάνειες από ίνες με ένα στρώμα απωθητικό ρύπων.

 

Κωδικός προϊόντος: 8711577010737 Κατηγορία

Περιγραφή

Καθαριστικό χαλιών και καναπέδων για το σπίτι

Το χαλί σας στο σπίτι περνάει πολλά. Οτιδήποτε, από πατήματα μέχρι διαρροές μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση και την κατάσταση του χαλιού σας. Όταν οι ίνες ενός συνθετικού χαλιού καταστραφούν, μπορούν να συγκρατήσουν τη βρωμιά πιο εύκολα. Τα χαλιά από μαλλί μπορεί επίσης να χάσουν το φυσικό τους λίπος από μαλλί. Εκτός από το ότι βοηθά στον καθαρισμό και την αποκατάσταση του χαλιού σας, αυτό το καθαριστικό υφασμάτων ταπετσαρίας, απωθητικό από βρωμιές, το διατηρεί καθαρό και παρθένο.

Πώς χρησιμοποιείτε το καθαριστικό χαλιών

HG; 1 λίτρο καθαρισμού χαλιών επαρκεί για επιφάνεια δαπέδου περίπου 30m2. Το καθαριστικό χαλιών HG μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή με οποιοδήποτε τύπο μηχανής καθαρισμού χαλιών. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τη σωστή χρήση του καθαριστικού χαλιών HG (προϊόν HG 95).

  1. Αντιμετωπίστε πρώτα τυχόν λεκέδες με αφαίρεση λεκέδων HG.
  2. Καθαρισμός μηχανήματος: ψεκάστε το καθαριστικό χαλιών HG και σκουπίστε το αμέσως με ηλεκτρική σκούπα. Επαναλάβετε τη θεραπεία για πολύ λερωμένες περιοχές.
  3. Χρήση με το χέρι: Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα ή σφουγγάρι για να τρίψετε και στη συνέχεια τρίψτε με μια πετσέτα από πετσέτα.
  4. Στεγνώστε μετά με ένα καθαρό πανί ή πετσέτα.

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

HG

Τύπος

Carpet Cleaner

Μέγεθος

1L

Go to Top