ΦΟΡΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BLAUPUNKT

ΦΟΡΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BLAUPUNKT

49.95

Φορητή Ηλεκτρική Σκούπα Blaupunkt είναι χρήσιμο όποτε θέλετε να καθαρίσετε ένα χυμένο καφέ, να μαζέψετε ψίχουλα από το τραπέζι της κουζίνας ή να καθαρίσετε την άμμο από το χαλάκι της πόρτας χωρίς να αφαιρέσετε την τυπική ηλεκτρική σκούπα

Κωδικός προϊόντος: 5901750504815 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

  • Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός VCP301 της Blaupunkt κάνει τον γρήγορο καθαρισμό πολύ πιο εύκολο. Είναι χρήσιμο όποτε θέλετε να καθαρίσετε μια χυμένη καφέ, να μαζέψετε ψίχουλα από το τραπέζι της κουζίνας ή να καθαρίσετε την άμμο από το χαλάκι της πόρτας χωρίς να αφαιρέσετε την τυπική ηλεκτρική σκούπα. Και είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου. Καθιστά επίσης δυνατή την πρόσβαση σε δυσπρόσιτα μέρη, είτε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο αυτοκίνητό σας.
  • Μικρό, εύχρηστο και ελαφρύ (0,7 kg), το VCP301 λειτουργεί για 12 λεπτά μετά από μια πλήρη φόρτιση 4 ωρών. Χάρη στη δυνατότητα φόρτισης USB, μπορείτε να πάρετε αυτήν την ηλεκτρική σκούπα μαζί σας οπουδήποτε και να τη φορτίσετε με οποιονδήποτε φορτιστή USB. Η συσκευή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όταν κάνετε κάμπινγκ ή σε τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
  • Με ισχύ κινητήρα 60 watt και ισχυρό κινητήρα συνεχούς ρεύματος 7,2 volt, το VCP301 μπορεί να χειριστεί καθημερινές εργασίες. Εύκολη αφαίρεση και άδειασμα, το δοχείο σκόνης 0,2 λίτρων προσθέτει στην ευκολία χρήσης του.

Επιπλέον πληροφορίες

Μάρκα

Blaupunkt

Μοντέλο

VCP301

Φόρτιση

USB

Μοτέρ

Efficient 7.2V

Ισχύς Μοτέρ

60W

Μέγιστη Πίεση Αναρρόφησης

4 kPa

Ωρα Εργασίας

Έως 12 Λεπτά

Χρόνος Φόρτισης

4 Ωρες

Χωρητικότητα

0.2L

Διαστάσεις

30x7x7cm

Βάρος

0.7Kg

Go to Top