ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ VITEX

ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ VITEX

From: 3.55

Vitex Anti-Rust Primer Brown διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Εξαιρετικά ανθεκτικό, προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες και τις προετοιμάζει κατάλληλα για το τελικό βάψιμο. Προσφέρει πρόσφυση, κάλυψη, ελαστικότητα και τέλειο άπλωμα.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία

Περιγραφή

Αστάρι γρήγορου στεγνώματος, βασισμένο σε τροποποιημένες αλκυδικές ρητίνες, με εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία. Παρέχει το τέλειο υπόστρωμα για σμάλτα που χρησιμοποιούνται σε μεταλλικές επιφάνειες, παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση, καλυπτική δύναμη, ελαστικότητα και εξαιρετική ισοπέδωση.

• Αστάρι γρήγορου στεγνώματος

• Υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

  • Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Brush Solvent T 300, να είναι λείες και στεγνές, απαλλαγμένες από σκόνη, λίπη ή σκουριές και τριβές.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε μία ή δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο αραιωμένο έως 5 με Brush Solvent T 300 ή πιστόλι airless αραιωμένο έως 5 με Spray Gun Solvent T 350. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5oC, πάνω από 35oC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80 .
  • Στεγνώνει στην αφή μετά από 45-60 λεπτά και μπορεί να ξαναβαφεί μετά από 20-24 ώρες. Όταν η επίστρωση στεγνώσει καλά, τρίψτε με ένα κατάλληλο λειαντικό χαρτί για να δημιουργήσετε μια λεία επιφάνεια, αφαιρέστε τη σκόνη και στη συνέχεια εφαρμόστε οποιαδήποτε Βαφή σμάλτου της Vitex με βάση το νερό ή διαλύτη.
  • Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.
  • Καθαρίστε ρολά, βούρτσες, λεκέδες δαπέδου κ.λπ. με Brush Solvent T 300 και μετά με σαπουνόνερο ή απορρυπαντικό. Χρησιμοποιήστε το Spray Gun Solvent T 350 για να καθαρίσετε τα πιστόλια ψεκασμού.

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

Vitex

Τύπος

Anti-Rust Primer

Μέγεθος

375ml, 750ml, 2.5l

Χρώμα

Καφέ

Go to Top